Vivus - kontokredit hos pionjärerna

Vivus är idag en av norra Europas allra största långivare med totalt över 3,5 miljoner utgivna lån. Företagets motto lyder ”Pengar för den moderna människan” eftersom att de helt enkelt kan erbjuda snabba, enkla och mycket kostnadseffektiva lån när du som mest behöver lite extra tillskott i kassan. Genom Vivus kan du enkelt låna pengar mycket snabbt. För att kunna låna pengar av Vivus behöver du inte ha någon särskild säkerhet bakom dig när du skickar in din ansökan vilket innebär att det blir mycket enklare för dig som låntagare att få en godkänd ansökan.

Ansöka om lån hos Vivus

Eftersom att behovet att låna pengar skiljer sig så pass mycket mellan de olika kunderna så har företaget valt att bredda sina lånealternativ ordentligt. Idag kan du välja mellan att låna 2000 kronor och hela vägen upp till 20 000. Du kan dessutom välja själv under hur lång tid du vill betala tillbaka pengarna.

Fördelarna med Vivus är många men en av de starkaste sidorna som företaget lyckats arbeta fram är att du faktiskt kan registrera dig när som helst under dygnet. Du behöver därmed inte heller vänta på att de ska öppna innan du kan skicka iväg din ansökan. En annan mycket stark egenskap företaget har är att de har mycket korta handläggningstider för att du som kund ska kunna få besked så snabbt det bara går. När du lånar pengar via Vivus så har du också en möjlighet att kunna förlänga den avtalade kredittiden ifall du nu inte skulle hinna betala tillbaka så snabbt som du först tänkt dig. Så om du behöver låna lite snabba pengar så ta en titt på Vivus hemsida.

Vivus hemsida urklipp

Vanliga frågor om Vivus

Hos Vivus kan du låna mellan 1 000 och 45 000 kr.

För att få ett lån godkänt hos Vivus måste du uppfylla följande grundkrav:

  • Du är minst 18 år gammal
  • Du har ett svenskt personnummer, mobilnummer och bankkonto

Nej, Vivus hämtar kreditupplysning på dig via Creditsafe.

Utbetalning sker direkt om du har bankkonto hos storbankerna, annars nästkommande vardag.

Vivus info

Vivus logo

Recension - Vivus

Betyg 4/5 ★★★★
Vivus får 4 av 5
  • Låna 2 000 - 20 000 kr
  • Åldersgräns: 18 år
  • Kreditupplysning hos Creditsafe
Utbetalningstid
  • Direkt till storbankerna.

Kundtjänst

  • Mån - Fre: 08:00 - 17:00
  • Lördag: Stängt
  • Söndag: Stängt

Tel: 08 420 400 20

support@vivusbank.se

Vivus
Hammarby Allé 91
120 63 Stockholm