Tryggkredit - tryggt och flexibelt med kontokredit

Tryggkredit är ett varumärke från S & A Sverige AB som har flera varumärken i branschen. Tryggkredit erbjuder ett billigare alternativ för kontokredit. Här kan du välja om du vill ha ett snabblån och få alla pengar utbetalda direkt eller om du vill ha en kontokredit. Med kontokredit kan du välja själv när och hur mycket pengar du vill ha in på ditt konto, vilket kan vara mer flexibelt.

Ansöka om lån hos Tryggkredit

Hos Tryggkredit väljer du till att börja med om du vill ha ett snabblån eller en mer flexibel kontokredit. Som förstagångskund kan du ansöka om ett snabblån från 1 000 kr till 25 000 kr. Är du en återkommande kund och har skött dig tidigare kan du ansöka om ett lån upp till 40 000 kr. Återbetalningstiden för ett snabblån är 360 dagar och du gör under den tiden 12 inbetalningar. Lånet är ett så kallat annuitetslån vilket innebär att du betalar samma belopp varje månad där ränta och amortering är inkluderat. Är du istället intresserad av kontokredit väljer du en övre gräns på hur mycket du skall kunna utnyttja, likt ett kreditkort. Också likt ett kreditkort, betalar du bara för de pengar av din kontokredits limit du väljer att utnyttja. När du utnyttjat en del av din kontokredit påbörjas en avbetalning som är flexibel. Du kan välja att delbetala eller betala hela det utnyttjade beloppet på en gång.

Oavsett om du väljer snabblån eller kontokredit är det en smidig process att ansöka hos Tryggkredit. Ansökan är dessutom kostnadsfri och binder dig inte till krediten förrän du signerar, antingen med Instantor eller genom att du manuellt skriver under skuldebrevet som kan skickas hem på post.

Tryggkredit är medlemmar i SKEF (Svenska Komsumentkreditföreningen EF) som är en branschorganisation och står för trygg kreditgivning och bra villkor. Tryggkredit är naturligtvis också, som alla andra långivare listade på finansio, godkända av Finansinspektionen.

Tryggkredit hemsida urklipp

Vanliga frågor om Tryggkredit

Hos Tryggkredit kan du låna mellan 1 000 och 60 000 kr.

För att få ett lån godkänt hos Tryggkredit måste du uppfylla följande grundkrav:

 • Du är minst 20 år gammal
 • Du måste ha en inkomst på 150 000 kr/år
 • Du är folkbokförd i Sverige sedan 3 år
 • Du har inga betalningsanmärkningar

Nej, Tryggkredit hämtar kreditupplysning på dig via Bisnode.

Utbetalning sker direkt om du har bankkonto hos storbankerna, annars nästkommande vardag.

Tryggkredit info

Tryggkredit logo

Recension - Tryggkredit

Betyg 5/5 ★★★★★
Tryggkredit får 5 av 5
 • Låna 1 000 - 60 000 kr
 • Åldersgräns: 20 år
 • Kreditupplysning hos Bisnode
Utbetalningstid
 • Direkt till storbankerna.

Kundtjänst

 • Mån - Fre: 08:00 - 18:00
 • Lördag: 10:00 - 15:00
 • Söndag: Stängt

Tel: 08 668 20 50

info@tryggkreditbank.se

Tryggkredit Stockholm AB
Drottninggatan 68
111 21 Stockholm