Snabbfinans - när du behöver snabb finansiering

Att ansöka om ett lån hos Snabbfinans är både gratis och enkelt. Det räcker med att fylla i ett formulär på hemsidan. Det enda som behöver göras är att fylla i personnummer respektive mobilnummer, sedan är ansökningen fullbordad. Om det är första gången du ansöker behöver kunden även verifiera kundens ansökan. Kunden får ett sms till mobilnumret som angavs vid registreringen med en pinkod. Den koden används som verifiering.

Ansöka om lån hos Snabbfinans

För att bli beviljad ett lån eller en kontokredit hos Snabbfinans krävs det att kunderna uppfyller deras krav. Det krävs att kunden är minst 20 år gammal, har varit folkbokförd i Sverige i minst tre år, inte har några betalningsanmärkningar eller några tidigare lån hos företaget samt att kundens inkomst per år minst måste vara 150 000 kronor före skatt såväl som att kreditprövningen måste bli godkänd. Ansökningarna behandlas från klockan 08-18 på vardagar och beskedet kommer högst inom en timme med antingen sms eller mejl. Sker ansökan om snabblån hos Snabbfinans på helgen kommer beskedet nästkommande vardag.

Lånet har olika kreditdagar vilket betyder att ju mer dagar med krediter desto högre belopp kan kunden låna hos Snabbfinans. 90 dagar, som är det minsta, är minimumbeloppet 10000 kronor. Om kunden väljer att ta 2 års kredit, som är den högsta löptiden som Snabbfinans erbjuder, kan kunden låna upp till 25 000 kronor. Snabbfinans har också kontokredit med flexible återbetalning.

Efter att ansökan till lånet har blivit godkänd har kunden pengarna på kontot så fort som möjligt. SEB-kunder får pengarna direkt medan kunder som har övriga banker får pengarna utbetalade vid olika tidpunkter. Har kunder, som inte har SEB, fått sin ansökan beviljad innan 13:30 på vardagar har de också pengarna samma dag. Blir ansökan godkänd efter 13:30 kommer pengarna att vara på kundens konto nästkommande vardag.

Snabbfinans hemsida urklipp

Vanliga frågor om Snabbfinans

Hos Snabbfinans kan du låna mellan 1 000 och 60 000 kr.

För att få ett lån godkänt hos Snabbfinans måste du uppfylla följande grundkrav:

 • Du är minst 20 år gammal
 • Du måste ha en inkomst på minst 150 000 kr/år
 • Du är folkbokförd i Sverige
 • Du har inga betalningsanmärkningar

Nej, Snabbfinans hämtar kreditupplysning på dig via Bisnode.

Utbetalning sker direkt om du har bankkonto hos storbankerna, annars nästkommande vardag.

Snabbfinans info

Snabbfinans logo

Recension - Snabbfinans

Betyg 4/5 ★★★★
Snabbfinans får 4 av 5
 • Låna 1 000 - 60 000 kr
 • Åldersgräns: 20 år
 • Kreditupplysning hos Bisnode
Utbetalningstid
 • Direkt till storbankerna.

Kundtjänst

 • Mån - Fre: 08:00 - 18:00
 • Lördag: 10:00 - 15:00
 • Söndag: Stängt

Tel: 018 71 00 03

info@snabbfinans.se

Snabbfinans (Tryggkredit Stockholm AB)
Drottninggatan 68
111 21 Stockholm