Sevenday - privatlån eller sparkonto med ränta

SevenDay Finans AB är specialister inom privatlån utan säkerhet. De är ett svenskt bolag med huvudsäte i Stockholm som är registrerat hos Finansinspektionen och har cirka 25 anställda. En majoritet av företagets ägare företräds av Credelity Capital. Dagens Industri utsåg SevenDay Finans till Gasellföretag, en utmärkelse som ges till lönsamma och snabbväxande företag, både 2012 och 2013. SevenDay stöder Stiftelsen MinStoraDag vars syfte är att hjälpa svårt sjuka barn att uppfylla sina drömmar.

Ansöka om lån hos Sevenday

Privatlån hos SevenDay ges med ett lånebelopp på mellan 10 000 till 500 000 kronor. Tack vare deras prisgaranti är du lovad ett lägre pris hos SevenDay om du kan uppvisa att en annan långivare erbjudit och beviljat dig ett pris som är lägre än det SevenDay ursprungligen erbjudit. SevenDay tillämpar individuell prissättning vilket innebär att villkoren baseras på dina egna ekonomiska förutsättningar.

Sökande måste uppfylla SevenDays grundkrav. Detta innebär att du som söker ska vara minst 20 år gammal, ha en årsinkomst på minst 120 000 kronor och vara mantalsskriven i Sverige sedan tre år tillbaka. Du får inte heller ha några betalningsanmärkningar eller ett skuldsaldo hos Kronofogden. Det är möjligt att ha en medsökande, men den måste då vara folkbokförd på samma adress samt vara en make/maka, sambo eller registrerad partner. Om ni är två som söker räcker det med att en av er uppfyller inkomstkravet.

Ansöker gör du antingen online med ett enkelt formulär, genom att ringa SevenDays kundcenter eller genom att skriva ut en ansökan i pappersformat. Du som ansöker får normalt sett svar direkt via telefon eller online om inte SevenDay är i behov av kompletterande uppgifter.

Innan SevenDay kan godkänna ditt lån måste du legitimera dig. För att göra detta kan du ta en bild på eller scanna din legitimation och maila eller mms:a den till SevenDay.

SevenDay erbjuder ett låneskydd som gäller vid oförutsedda händelser i samband med låneansökan. Deras kunder kan även utnyttja en betalningsfri månad efter sex korrekt utförda månatliga amorteringar.

Sevenday hemsida urklipp

Vanliga frågor om Sevenday

Hos Sevenday kan du låna mellan 10 000 och 500 000 kr. Du kan ansöka om en avbetalning mellan 1 - 12 år.

För att få ett lån godkänt hos Sevenday måste du uppfylla följande grundkrav:

 • Du är minst 20 år gammal
 • Du måste ha en inkomst på minst 120 000 kr/år
 • Folkbokförd i Sverige de senaste 36 månaderna
 • Du har inga betalningsanmärkningar
 • Du har inga aktiva högkostnadskrediter

Ja, Sevenday hämtar kreditupplysning på dig via UC.

Efter ansökan är beviljad betalas lånet ut inom 1-2 bankdagar.

Sevenday info

Sevenday logo

Recension - Sevenday

Betyg 3/5 ★★★
Sevenday får 3 av 5
 • Låna 10 000 - 500 000 kr
 • Åldersgräns: 20 år
 • Kreditupplysning hos UC
Utbetalningstid
 • Ca 2 dagar.

Kundtjänst

 • Mån - Fre: 08:00 - 18:00
 • Lördag: Stängt
 • Söndag: Stängt

Tel: 0770 17 77 70

kundcenter@sevenday.se

Sevenday
SevenDay Finans AB
Box 1171
164 26 Kista