Nanoflex - flexibla och konkurrenskraftiga sms-lån

Nanoflex ägs och drivs av Na No Invest & Finans AB i Stockholm och erbjuder förmånliga snabblån med lånesummor på mellan 2000 och 25 000 kronor. Lånen ges utan säkerhet och återbetalas på upp till 9 månader. Enligt egen utsago har Nanoflex marknadens mest mångsidiga och flexibla urval bland svenska sms-lån. Nanoflex är medlem i branchorganisationen S.K.E.F. som jobbar för trygga lånevillkor. De stöder även BRIS.

Ansöka om lån hos Nanoflex

Ansökningar tas emot online dygnet runt, alla dagar i veckan, men behandlas under Nanoflex öppettider (måndag-fredag 08-17). De ansökningar som kommer in utanför deras öppettider behandlas i samma ordning som de kommit in. För att ansöka ska du vara mellan 20 och 70 år gammal, vara fri från betalningsanmärkningar och ha en taxerad årsinkomst på minst 50 000 kronor. I samband med din onlineansökan kan du räkna ut lånets totala kostnad. I din onlineansökan uppger du ditt personnummer och får på så vis få många av uppgifterna ifyllda automatiskt.

Preliminärt besked ges på skärmen efter inskickad ansökan; slutgiltigt besked kommer via e-post inom 30 minuter under Nanoflex öppettider. En kreditkontroll sker innan det preliminära beskedet visas. Nanoflex återkommer även via telefon för att bekräfta de uppgifter som finns i ansökan. Det är även möjligt att genomföra hela ansökningsprocessen via telefon genom att ringa en av Nanoflex handläggare.

Lånet betalas ut före klockan 17.00 samma dag som ansökan har godkänts om detta sker innan 14.00. En senare ansökan resulterar i utbetalning av pengarna nästföljande arbetsdag.

Hela kostnaden som betalas till Nanoflex utgörs av räntekostnader och är avdragsgilla. 30% av den totala kostnaden fås tillbaka i deklarationen. Du väljer själv på hur många dagar du vill betala tillbaka lånet, förutsatt att de ryms inom det tillgängliga spannet på 15-90 dagar. Fakturor skickas till den e-postadress du uppgett, detta för att Nanoflex värnar om miljön.

Nanoflex hemsida urklipp

Vanliga frågor om Nanoflex

Hos Nanoflex kan du låna mellan 1 000 och 45 000 kr.

För att få ett lån godkänt hos Nanoflex måste du uppfylla följande grundkrav:

  • Du är minst 20 år gammal
  • Du måste ha en inkomst på minst 50 000 kr
  • Du har inga betalningsanmärkningar

Nej, Nanoflex hämtar kreditupplysning på dig via Bisnode.

Utbetalning sker senast nästkommande bankdag.

Nanoflex info

Nanoflex logo

Recension - Nanoflex

Betyg 5/5 ★★★
Nanoflex får 3 av 5
  • Låna 2 000 - 25 000 kr
  • Åldersgräns: 20 år
  • Kreditupplysning hos Bisnode
Utbetalningstid
  • Senast näta bankdag.

Kundtjänst

  • Mån - Fre: 09:00 - 16:00
  • Lördag: Stängt
  • Söndag: Stängt

Tel: 08 400 211 23

info@nanoflexbank.se

Nanoflex
Johanneslundsvägen 2
194 61 Upplands Väsby