MoneyGo - ett smidigt och flexibelt lån

Lånexperterna MoneyGo, tidigare MoneyPal, har funnits på den svenska marknaden sedan 2010 och är registrerat hos Finansinspektionen, vilket innebär att deras tjänster kontrolleras av svenska staten. Företaget har sin hemvist i Helsingborg och fokuserar på låneprodukter för de som vill låna mellan 5 000 och 200 000 kronor. Sedan starten har de lånat ut över 200 miljoner kronor till privatpersoner i Sverige.

Ansöka om lån hos MoneyGo

Lån hos MoneyGo kan du som är över 18 år gammal och bor i Sverige samt är fri från betalningsanmärkningar och skuld hos Kronofogden ansöka om. Du ska även ha en taxerad årsinkomst på minst 115 000 kr. Ansöker gör du online, och får då svar på skärmen. Vill du hellre skicka in en ansökan med post finns formuläret att ladda ner i PDF-format från MoneyGos hemsida.

Räntan på ditt lån är individuell mellan 5,8 - 19,8%, det är ingen uppläggningsavgift för lån upp till 30 000 kr och för lån däröver ligger den på 475 kr.

Du som ansöker online får besked direkt och pengarna insatta på kontot samma dag, förutsatt att du skickat in din ansökan tidigt nog. Det är möjligt att lägga till medsökande och på så vis öka sina chanser till godkänt lån. Den avdragsgilla räntan börjar på 9,9% och uppåt. MoneyGo tar inte ut någon uppläggningsavgift när du söker om ett lån hos dem. Återbetalningstiden är flexibel med ett maxtak på 6 år. Återbetalning sker via autogiro, men du kan om du vill betala tillbaka snabbare än tänkt går det också att ordna, helt utan avgift.

I samband med din ansökan kan du även lägga till en extra försäkring, ett låneskydd, som täcker dig vid plötslig arbetslöshet eller sjukdom. För att teckna låneskyddet måste du vara vid god hälsa och ha fullgod arbetsförmåga vid ansökningstillfället.

Inkomna ansökningar behandlas av MoneyGo under vardagar mellan klockan 8 och 17. Du som har ansökt om lån från MoneyGo tidigare kan ansöka om lån hos dem igen. Det är även möjligt att kontakta dem angående höjning av ett befintligt lån.

MoneyGo hemsida urklipp

Vanliga frågor om MoneyGo

Hos MoneyGo kan du låna mellan 5 000 och 200 000 kr. Du kan ansöka om en avbetalning mellan 1 - 15 år.

För att få ett lån godkänt hos MoneyGo måste du uppfylla följande grundkrav:

 • Du är minst 18 år gammal
 • Du måste ha en inkomst på minst 115 000 kr/år
 • Folkbokförd i Sverige
 • Du har inga betalningsanmärkningar

Ja, MoneyGo hämtar kreditupplysning på dig via UC.

Efter ansökan är beviljad betalas lånet ut inom 1-2 bankdagar.

MoneyGo info

MoneyGo logo

Recension - MoneyGo

Betyg 4/5 ★★★★★
MoneyGo får 4 av 5
 • Låna 5 000 - 200 000 kr
 • Åldersgräns: 18 år
 • Kreditupplysning hos UC
Utbetalningstid
 • Ca 2 dagar.

Kundtjänst

 • Mån - Fre: 10:00 - 17:00
 • Lördag: Stängt
 • Söndag: Stängt

Tel: 042 300 91 00

info@moneygo.se

MoneyGo
Box 1061
251 10 Helsingborg