Meddelandelån - Sveriges mest omtyckta långivare

Meddelandelån är bifirma till en av de äldsta aktörerna inom sms-lån på den nordiska marknaden. Nämligen C Finance AB. Meddelandelån har varit aktiva sedan år 2006 och har flera nöjda kunder. De tar pengar på allvar och är mycket pålitliga. Hos Meddelandelån kan du låna pengar både på helger och kvällar. Du behöver alltså inte känna dig begränsad. Du kan låna från 4000 kronor till 30 000 kronor. Hur lång återbetalningstid du får beror på hur mycket du lånar men varianterna 1 - 3 månader och 1 - 3 år finns.

Ansöka om lån hos Meddelandelån

Meddelandelån erbjuder säkra lån och behandlar alla personuppgifter mycket varsamt. När en låntagare slutför en ansökan godkänner låntagaren att Meddelandelån sparar och bearbetar den information för att kunna leverera god service och bra tjänster. För att låna pengar hos Meddelandelån så behöver du inte ge dem någon säkerhet. Du behöver alltså t.ex. inte ha någon som borgar för dig när du ska låna pengar.

Meddelandelån är den perfekta långivaren för dig som vill ha ett snabbt smidigt och säkert lån utan att behöva visa någon säkerhet. Att Meddelandelån ger så många olika möjligheter till sina låntagare gör att lånen blir mer personliga. Dessutom är det avgiftsfritt att ansöka om lån hos Meddelandelån och du kan även förlänga ditt lån med 30 dagar. Detta är en mycket stor fördel om det skulle vara så att du av någon anledning inte kan betala tillbaka pengarna i tid. Meddelandelån ger dig alltså ytterligare en chans att betala tillbaka pengarna utan några komplikationer. Dem tänker verkligen på kunderna i första hand. Deras utbetalningar sker under alla veckans dagar och har du några frågor så kan du kontakta deras kundtjänst genom både telefon och mejl. På deras hemsida har dem även svar på vanliga frågor som du kan gå in och läsa om du undrar över någonting.

Meddelandelån hemsida urklipp

Vanliga frågor om Meddelandelån

Hos Meddelandelån kan du låna mellan 4 000 och 30 000 kr.

För att få ett lån godkänt hos Meddelandelån måste du uppfylla följande grundkrav:

 • Du är minst 20 år gammal
 • Du är fast bosatt i Sverige
 • Du har ett svenskt personnummer
 • Du har inga betalningsanmärkningar

Nej, Meddelandelån hämtar kreditupplysning på dig via Safenode.

Utbetalning sker direkt om du har bankkonto hos Nordea och Handelsbanken, annars nästkommande vardag.

Meddelandelån info

Meddelandelån logo

Recension - Meddelandelån

Betyg 4/5 ★★★★
Meddelandelån får 4 av 5
 • Låna 4 000 - 30 000 kr
 • Åldersgräns: 20 år
 • Kreditupplysning hos Safenode
Utbetalningstid
 • Senast nästkommande vardag.

Kundtjänst

 • Mån - Fre: 09:30 - 17:00
 • Lördag: 09:00 - 16:00
 • Söndag: Stängt

Tel: 020 40 00 03

kundtjanst@meddelandelanbank.se

Meddelandelån / C Finance
Styrmansgatan 8
114 54 Stockholm