L'easy - låna till det du drömmer om

Leasy är ett dotterbolag till Thorn Svenska AB. Leasy ger dig möjligheten att snabbt få in pengar på kontot till att köpa det du absolut vill ha eller till den där oförutsedda avgiften. Dem bryr sig inte om vad du ska använda pengarna till utan vill bara att du ska få den bästa och smidigaste lösningen på ditt problem. På deras hemsida kan du mycket enkelt fylla i ett formulär och där efter skicka in din ansökan om pengar. Det kan knappt bli enklare.

Ansöka om lån hos L'easy

Hos Leasy kan du låna upp till 50 000 kronor med en ränta på mellan 9,84% och 21,6%. När du fyller i ansökningsformuläret på deras hemsida kan du enkelt klicka i hur mycket pengar det är du vill långa och under hur lång period som du vill låna pengarna. Sedan räknas månadskostnaden ut så att du kan se den innan du skickar iväg din ansökan. Kom ihåg att för att ansöka om lån hos Leasy måste du som låntagare fyllt 20 år och du får inte ha några betalningsanmärkningar. Din månadskostnad kan skilja sig aningen från vad uträkningen blir beroende på hur du väljer att betala mm. Mer om detta kan du läsa på Leasys hemsida.

Leasys hemsida är simpel och mycket enkel att förstå sig på. Allt för att det ska bli enklare för dig som låntagare. Skulle du ha några frågor angående deras lån eller lånevillkor så kan du ringa dem för att få svar. Leasy är dessutom noga med att all din information förblir konfidentiell. Informationen du ger till dem kommer alltså enbart att användas under låneprocessen för att allt ska gå så snabbt som möjligt.

Hos Leasy är allt enkelt och du får så snabbt som möjligt reda på om din ansökan om lån blev godkänd eller inte. Så behöver du låna pengar kan du enkelt gå in på dras hemsida och skicka in en ansökan eller läsa mer.

L'easy hemsida urklipp

Vanliga frågor om L'easy

Hos L'easy kan du låna mellan 10 000 och 50 000 kr. Du kan ansöka om en avbetalning mellan 1 - 7 år.

För att få ett lån godkänt hos L'easy måste du uppfylla följande grundkrav:

  • Du är minst 20 år gammal
  • Du har ingen skuld hos Kronofogden

Ja, L'easy hämtar kreditupplysning på dig via UC.

Efter ansökan är beviljad betalas lånet ut inom 1-2 bankdagar.

L'easy info

L'easy logo

Recension - L'easy

Betyg 4/5 ★★★★★
L'easy får 4 av 5
  • Låna 10 000 - 40 000 kr
  • Åldersgräns: 20 år
  • Kreditupplysning hos UC
Utbetalningstid
  • Ca 1-2 dagar.

Kundtjänst

  • Mån - Fre: 08:00 - 18:00
  • Lördag: 10:00 - 16:00
  • Söndag: Stängt

Tel: 020 24 24 24

info@leasy.se

L'easy
Vretenvägen 13
SE-171 54 Solna