Klicklån - konsumtionslån med klick

Klicklån är ett kreditbolag som bedriver sin verksamhet i samarbete med en av Sveriges aktörer inom uthyrning av elektronikprodukter och finansiering. Att ansöka om privatlån hos Klicklån är både enkelt och smidigt. Dessutom så går det väldigt snabbt. Det är säkert att ta ett lån hos Klicklån då dem är väldigt noga med att låntagaren inte har några betalningsanmärkningar. Dem vill helt enkelt inte sätta låntagaren i kläm.

Ansöka om lån hos Klicklån

Hos Klicklån kan du ansöka om privatlån från 10 000 till 40 000 kronor. På hemsidan finns en kalkylator som kan visa en ungefärlig beräkning din månadskostnad baserat på beloppet du önskar låna. Lånets övre gräns sätts utifrån dina inkomster och utgifter. Klicklån strävar efter att möta dina önskemål.

Ansökningsprocessen kan genomföras online och undertecknas med hjälp av BankID eller e-legitimation. Efter ifylld låneansökan kontaktar en handläggare dig för att diskutera vilka handlingar som krävs. För att snabba på ansökningsprocessen kan ett arbetsgivarintyg bifogas redan i ansökningsprocessen.

Alla som uppfyller vissa grundkrav kan ansöka om lån hos Klicklån. Den ansökande måste vara svensk medborgare eller permanent bosatt i Sverige och inte ha några betalningsanmärkningar. Lån beviljas även till utländska medborgare under förutsättningen att de har haft uppehållstillstånd i Sverige sedan minst tre år tillbaka. Den ansökande ska vara minst 20 år gammal och kapabel att återbetala lånet senast vid 75 års ålder.

Möjligheten att fylla i en medsökande finns och kan öka chanserna till ett beviljat lån. En medsökande måste uppfylla samma krav som ovan och vara folkbokförd på samma adress.

Återbetalningstiden är flexibel, från 6 till 72 månader. Efter godkänd låneansökan och underskrivet lånekontrakt utbetalas lånet till ditt konto vanligtvis inom 2-3 bankdagar.

Klicklån hemsida urklipp

Vanliga frågor om Klicklån

Hos Klicklån kan du låna mellan 10 000 och 40 000 kr. Du kan ansöka om en avbetalning mellan 1 - 7 år.

För att få ett lån godkänt hos Klicklån måste du uppfylla följande grundkrav:

  • Du är minst 20 år gammal
  • Du har ingen skuld hos Kronofogden

Ja, Klicklån hämtar kreditupplysning på dig via UC.

Efter ansökan är beviljad betalas lånet ut inom 1-2 bankdagar.

Klicklån info

Klicklån logo

Recension - Klicklån

Betyg 4/5 ★★★★★
Klicklån får 4 av 5
  • Låna 10 000 - 40 000 kr
  • Åldersgräns: 20 år
  • Kreditupplysning hos UC
Utbetalningstid
  • Ca 1-2 dagar.

Kundtjänst

  • Mån - Fre: 08:00 - 18:00
  • Lördag: 10:00 - 16:00
  • Söndag: Stängt

Tel: 020 24 24 24

info@klicklan.se

Klicklån
Vretenvägen 13
SE-171 54 Solna