Freedom Finance - hjälper till att jämföra eller samla lån

Freedom Finance samlar en uppsjö av långivare och deras respektive lån på sin hemsida, allt för att du som kund ska kunna hitta rätt lån så enkelt som möjligt. Tjänsten är helt kostnadsfri för kunder. För en extra säkerhet för dig och fin familj erbjuder Freedom Finance ett låne- och utgiftsskydd. Låneskyddet betalar pengar till långivaren vid arbetsoförmåga, ofrivillig arbetslöshet eller dödsfall. Utgiftsskyddet gör detsamma, men till dig som är försäkrad. Den som ansöker om låne- och utgiftsskydd ska vara i god hälsa och ha en anställning, alternativt vara egenföretagare. Egenföretagare kan dock bara teckna låneskydd, inte utgiftsskydd.

Ansöka om lån hos CashBuddy

Att ansöka om låneerbjudanden på upp till 600 000 kronor hos Freedom Finance är enkelt. Du börjar med att antingen ringa dem eller fylla i ett formulär på deras hemsida och därefter börjar jakten på det bästa erbjudandet. Freedom Finance har samarbeten med cirka 25 banker som alla tar del i en budgivning som ger dig möjligheten att välja bland ett antal attraktiva erbjudanden.

Du kan ansöka om olika sorters låneerbjudanden beroende på dina personliga behov. Vill du t.ex. samla och/eller lägga om dina lån för att förbättra ekonomin kan de hitta det bästa lånet för just det ändamålet. Är du istället intresserad av privat-, bo- eller billån så finns dessa också som alternativ. Grundkraven för att ansöka om ett privatlån genom Freedom Finances tjänst är en minimiålder på 18 år, fast inkomst på minst 100 000 kronor samt fast bostad inom Sverige. Låntagaren får heller inte ha ett skuldsaldo hos Kronofogden.

Freedom Finance levererar förslagen till dig, men i slutändan är det du som fattar beslutet och fullföljer processen genom valda långivares kanaler. Räntan som erbjuds är individuell och varierar utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Endast en kreditupplysning på dig kommer att registreras trots att Freedom Finance erbjuder lån genom ett antal banker.

Freedom Finance hemsida urklipp

Vanliga frågor om Freedom Finance

Hos Freedom Finance kan du låna mellan 5 000 och 600 000 kr. Du kan ansöka om en avbetalning mellan 1 - 20 år.

För att få ett lån godkänt hos Freedom Finance måste du uppfylla följande grundkrav:

 • Du är minst 18 år gammal
 • Du måste ha en inkomst på minst 100 000 kr/år
 • Vid betalningsanmärkning krävs inkomst på 115 000 kr/år och ålder på 20 år.
 • Du har ingen skuld hos Kronofogden

Ja, Freedom Finance hämtar kreditupplysning på dig via UC.

I och med Freedom Finance är en låneförmedlare kan utbetalningen variera beroende på vilken långivare som du tecknar ett privatlån hos.

Freedom Finance info

Freedom Finance logo

Recension - Freedom Finance

Betyg 4/5 ★★★★
Freedom Finance får 4 av 5
 • Låna 5 000 - 600 000 kr
 • Åldersgräns: 18 år
 • Kreditupplysning hos UC
 • Betalningsanmärkning accepteras
Utbetalningstid
 • Ca 2 -5 bankdagar.

Kundtjänst

 • Mån - Fre: Dygnet runt
 • Lördag: Dygnet runt
 • Söndag: Dygnet runt

Tel: 0431 47 37 00

info@freedomfinance.se

Freedom Finance
Box 1068/Polisgatan 4
262 21 Ängelholm