Compricer - jämförelsesajt för lån

Compricer startades 2005 och är en onlinetjänst som hjälper dig att jämföra en mängd olika avtal för din privatekonomi, bland annat försäkringar, mobiltelefoni, digital-TV och banktjänster. De hjälper dig att jämföra tjänster från över 350 företag. Att använda Compricer är helt gratis för konsumenter; intäkterna kommer istället från företagen du väljer att köpa tjänster ifrån. Compricer ägs av norska mediekoncernen Schibsted Tillväxtmedier och är ett oberoende företag utan koppling till en enskild bank.

Ansöka om lån genom Compricer

Genom en privatlåneansökan till Compricer får du erbjudanden från ett flertal olika långivare. Compricer hjälper dig genom processen och finns vid eventuella frågor tillgängliga på telefon. Hos Compricer kan du som är över 18 år och har en fast inkomst på över 100 000 kronor per år ansöka om att få erbjudanden om privatlån med ett lånebelopp på upp till 500 000 kronor.

Ansökan till Compricer sköts online genom ett enkelt och säkert steg-för-steg-formulär där du fyller i grundläggande information som personnummer och e-post. Du väljer även vilken sorts ansökan du vill göra; om det ska vara ett nytt lån eller ett som löser redan befintliga lån och krediter. Compricer skickar sedan din ansökan vidare till alla banker och kreditinstitut vars grundkrav du uppfyller.

Bankerna får 96 timmar på sig att ge ett erbjudande efter det att din ansökan inkommit. När du fått svar från bankerna går du vidare med erbjudandet som passar dina önskemål bäst.

På Compricers hemsida finns en kalkylator som tillåter dig att jämföra bankernas exempelräntor med testsökningar på belopp från 10 000 till 500 000 kronor. Samma sida innehåller också en lista över långivare som finns med när du gör en jämförelse hos dem. Några av bankerna som listar är ICA Banken, L’easy, Ikano Bank och Resurs Bank.

För varje privatlån som tecknas via Compricer skänker de 5 kronor till insamlingsstiftelsen MinStoraDag som uppfyller svårt sjuka barns önskedrömmar.

Compricer hemsida urklipp

Vanliga frågor om Compricer

Hos Compricer kan du låna mellan 5 000 och 500 000 kr. Du kan ansöka om en avbetalning mellan 2 - 15 år.

För att få ett lån godkänt hos Compricer måste du uppfylla följande grundkrav:

 • Du är minst 18 år gammal
 • Du måste ha en inkomst på minst 110 000 kr/år
 • Du har inget skuldsaldo hos Kronofogden sedan 6 månader om du lånar mer än 30 000 kr
 • Du har ingen skuld hos Kronofogden

Ja, Compricer hämtar kreditupplysning på dig via UC.

I och med Compricer är en låneförmedlare kan utbetalningen variera beroende på vilken långivare som du tecknar ett privatlån hos.

Compricer info

Compricer logo

Recension - Compricer

Betyg 4/5 ★★★★
Compricer får 4 av 5
 • Låna 5 000 - 500 000 kr
 • Åldersgräns: 18 år
 • Kreditupplysning hos UC
 • Betalningsanmärkning accepteras
Utbetalningstid
 • Ca 2 -5 bankdagar.

Kundtjänst

 • Mån - Fre: 09:00 - 18:00
 • Lördag: Stängt
 • Söndag: Stängt

Tel: 08 5000 2000

info@compricer.se

Compricer
Västra Järnvägsgatan
111 64 Stockholm