Bigbank - prisbelönt aktör med privatlån

Bigbank är en bank specialiserad inom konsumentlån och sparkonton med 496 medarbetare på 15 filialer runt om i Europa. De erbjuder snabba och tillförlitliga kredittjänster för privatpersoner i Estland, Lettland, Litauen, Spanien, Finland och Sverige samt på den tyska, nederländska och österrikiska marknaden. Bigbank lägger fokus på varje kund individuellt och gör en bedömning av kundens möjligheter till låneavtal, vilket gör dem till ett mer flexibelt alternativ än många andra på marknaden. 2013 vann de Zins Award för bästa tidsbundna sparande.

Ansöka om lån hos Bigbank

Hos Bigbank kan du ansöka om privatlån från 10 000 till 150 000 kronor. På hemsidan finns en kalkylator som kan visa en ungefärlig beräkning din månadskostnad baserat på beloppet du önskar låna. Lånets övre gräns sätts utifrån dina inkomster och utgifter. Bigbank strävar efter att möta dina önskemål.

Ansökningsprocessen kan genomföras online och undertecknas med hjälp av BankID eller e-legitimation. Efter ifylld låneansökan kontaktar en handläggare dig för att diskutera vilka handlingar som krävs. För att snabba på ansökningsprocessen kan ett arbetsgivarintyg bifogas redan i ansökningsprocessen.

Alla som uppfyller vissa grundkrav kan ansöka om lån hos Bigbank. Den ansökande måste vara svensk medborgare eller permanent bosatt i Sverige och inte ha några betalningsanmärkningar. Lån beviljas även till utländska medborgare under förutsättningen att de har haft uppehållstillstånd i Sverige sedan minst tre år tillbaka. Den ansökande ska vara minst 20 år gammal och kapabel att återbetala lånet senast vid 75 års ålder. För att en ansökan ska godtas måste den ansökande ha en bruttoinkomst på minst 220 000 kronor per år.

Möjligheten att fylla i en medsökande finns och kan öka chanserna till ett beviljat lån. En medsökande måste uppfylla samma krav som ovan och vara folkbokförd på samma adress.

Återbetalningstiden är flexibel, från 6 till 72 månader. Efter godkänd låneansökan och underskrivet lånekontrakt utbetalas lånet till ditt konto vanligtvis inom 2-3 bankdagar.

Bigbank hemsida urklipp

Vanliga frågor om Bigbank

Hos Bigbank kan du låna mellan 10 000 och 250 000 kr. Du kan ansöka om en avbetalning mellan 1 - 12 år.

För att få ett lån godkänt hos Bigbank måste du uppfylla följande grundkrav:

 • Du är minst 20 år gammal
 • Du måste ha en inkomst på minst 115 000 kr/år
 • Folkbokförd i Sverige de senaste 36 månaderna
 • Du har max 5 betalningsanmärkningar som är minst 6 månader gamla

Ja, Bigbank hämtar kreditupplysning på dig via UC.

Efter ansökan är beviljad betalas lånet ut inom 1-2 bankdagar.

Bigbank info

Bigbank logo

Recension - Bigbank

Betyg 5/5 ★★★★★
Bigbank får 5 av 5
 • Låna 10 000 - 250 000 kr
 • Åldersgräns: 20 år
 • Kreditupplysning hos UC
Utbetalningstid
 • Ca 2 dagar.

Kundtjänst

 • Mån - Fre: 08:00 - 17:00
 • Lördag: Stängt
 • Söndag: Stängt

Tel: 08 550 482 00

info@bigbank.se

Bigbank AS Sverige
Olof Palmes gata 29
111 22 Stockholm