Låna 1000 kr

Här presenteras sms lån på 1000 kr. På 1000 kr finns också kontokredit som alternativ. Justera reglagen nedanför för att visa sms lån med olika återbetalningsalternativ, som inte registreras hos UC eller som är okej att ta trots betalningsanmärkning. Klicka på Ansök när du hittat det lån på 1000 kr som passar dig för att komma vidare till långivarens ansökningsformulär.

Resultatet nedan visar sms lån och kontokrediter på 1000 kr eller baserat på filtreringen i sökmotorn. Samtliga sms lån, privatlån och långivare visas hos oss neutralt utan att framhävas på något speciellt sätt och uppgifterna uppdateras kontinuerligt. Filtrera nedan för att hitta det sms lån eller den kontokredit du söker!

Jämför lån på 1000 kr

FILTER: lån
Till resultat

Istället för att låna - spara 1000 kr

Är du inte i ett direkt behov av pengarna kan du istället spara ihop 1000 kr. Faktum är att med den så kallade 52-veckorsmetoden kan du spara ihop pengar ganska smärtfritt under ett år.

Med en variant på den så kallade 52-veckorsutmaningen kan du spara ihop till 1000 kr (eller 1031 kr närmare bestämt) på en månad på följande sätt:

Under en månad

Du har säkert några utgifter på mellan 8.5 och 59.5 kr under en vecka som du istället kan lägga i sparbössan.